There was an error in this gadget

PERgi YE CinTA DikALA Malam sePI

PERgi YE CinTA DikALA Malam sePI

Tuesday, September 21, 2010

CInta SEnYap Episode 1

Aku kerja sebagai kerani biase saje ,alah setakat UPSR Je Boleh lh itu pun Nasib aku .Aku dtg kl je terus je dapat keje kat situ ,aku ni dtg keje naik bus ari 2.selalu lah aku jumpa gan 1 org mamat ni .rUPA BLH tAHAN ,Tapi aku rase die ni muda pada aku .hmmmmm sejuk ati aku ble bus lambat janji die ada ,huhuuhhuuhuhKahKahkah .aku nak ckp gan die tapi segan lak .sebb aku ni pompuan ,die ada gak pandang kat aku,aku pun pandang gak die klu die pandang tempat lain hehehehehehe .tapi aku x nak lah perasan ,aku rase die ni belajar lg kat mane aku tak tau ,kos ape pun aku x tau ,hmmmm mcm mane yer nak ckp ape gan die pebualan ape nak aku lontar kan yer,die ni smart tapi kantoi ye selalu pakai sendel je.Die nak ke kwn gan aku .aku kwn x ada hal punye,tp klu bercintun lagi good huhuhuhuhuhuhu,

No comments:

Post a Comment