There was an error in this gadget

PERgi YE CinTA DikALA Malam sePI

PERgi YE CinTA DikALA Malam sePI

Sunday, August 23, 2009

PerGi Lah SEpi

Sepi itu sunyi
sepi itu kesepian yang amat menakutkan
Sepi itu keresahan
sepi itu satu kekalahan
sepi itu satu peristiwa yang x dapat kita lupu kan,walau pun tak nak die pergi,
sepi itu 1 tangisan dalam hati kita walaupun kita luah kan ,
Sepi itu ada 1 cerita disebalik kesedihan yang kita pendam kan.
Aku cuba untuk lepaskan diri dari sepi ,
aku cuba untuk bediri kembali dari kesedihan ku selama ini .
aku cuba bangun untuk kembali ceria seperti dahulu ,
aku ingin lari dari Sepi
pergi Lah Sepi
Dan Aku Tidak Bersama mu lagi
Aku Ingin Ceria Walau Pun Dimana Saje
seperti matahari terbit di waktu pagi...................Pergilah sepi


Pergi Lah sepi


Dari : Zura Amal 198128 HUHUHU
dia ni anak sedara aku .Tapi uomor aku gan die same heheheheeh die ni pandai mengandam
orang alah yang nak kawin tu lah .ha dah faham kan.
ni aku tgh siap untuk 1 fansion heheheeh blh lah bru belajar makup ni huhuuhuhuh

asalamualaikum

ape kabar semua .dh lame rase ye aku tak up date aku punye blog .
bkn ape biase aku wat kat ofis aku .tape kat ofis aku x ada lain kadang x clear .hehehehehe biase lh boss ada kan,klu ada die x best ah 6t ape lak kate die .hmmmm skrg dah blan romadan dh 2 hari umat islam berpuasa.aku setakat ni alhamdulilah lg hahahahaah. sebenar banyak yang nak aku ceritakan .Baru 2 Ni adik Ex aku ada dtg tp aku tak jumpe pun .sebab aku kat umah sepupu aku .Hari pertama Puase Kan huhuhuhuh.die kate abang die dah kawin ,aku pun x pecaye knp die bagi tahu kat aku ,diam aje udah lah .sakit ati aku bila dengar.tp adik Die Pun Senasib Macam Aku gak ,ape blh buat pompuan kan