There was an error in this gadget

PERgi YE CinTA DikALA Malam sePI

PERgi YE CinTA DikALA Malam sePI

Thursday, November 11, 2010

10/11/2010

Bosan Betul aku ,Ambil Lesen 2 x gagal .Tension Betul aku ...............................

Tuesday, September 21, 2010
















CInta SEnYap Episode 1

Aku kerja sebagai kerani biase saje ,alah setakat UPSR Je Boleh lh itu pun Nasib aku .Aku dtg kl je terus je dapat keje kat situ ,aku ni dtg keje naik bus ari 2.selalu lah aku jumpa gan 1 org mamat ni .rUPA BLH tAHAN ,Tapi aku rase die ni muda pada aku .hmmmmm sejuk ati aku ble bus lambat janji die ada ,huhuuhhuuhuhKahKahkah .aku nak ckp gan die tapi segan lak .sebb aku ni pompuan ,die ada gak pandang kat aku,aku pun pandang gak die klu die pandang tempat lain hehehehehehe .tapi aku x nak lah perasan ,aku rase die ni belajar lg kat mane aku tak tau ,kos ape pun aku x tau ,hmmmm mcm mane yer nak ckp ape gan die pebualan ape nak aku lontar kan yer,die ni smart tapi kantoi ye selalu pakai sendel je.Die nak ke kwn gan aku .aku kwn x ada hal punye,tp klu bercintun lagi good huhuhuhuhuhuhu,

Wednesday, July 28, 2010

GaMbar Ni Ketika Dia Masih Sihat ,Sayang maaakkkkk..............

SAyaNG MAK saNGGat

sayaNG MAk ,Sayang Mak
Cian Mak .Tangan Mak Kena Masuk jarum ,Nak Mandi Pun Susah.Sayang Mak SAnGGAt .

NI Aku Suap Mak makan Sebab Tangan Kanan Die Tak Boleh gerak ,SAyang Mak ,Sayang Mak.



Baru-baru ni emak aku masuk hospital kerana darah tinggi n kencing manis ,dan tangan die same kaki x blh gerak seperti lumpuh separuh badan dan x bebas macam dulu 2.aku kesian gak die .mase aku pergi lawat die die sngat emosional ,pantang jumpe orang yang die kenal menaggis je.tp aku x boleh wat ape-ape.aku nangis pun x didepan die ,kerna aku takut semangat die untuk pulih akan pudar .kalau ikut kan ati aku mau je aku ganti tempat die .biar aku je yang sakit .kesian sunguh ,aku tau die x suke meyusah kan anak 2 die ,tapi aku kate pada die ,emak ni dah memang kewajipan kami .jangan lah mak risau n susah hati.kami akan jage mak walaupun ape juga akan berlaku .sebab kami semua sayang mak sanggat.kalau waktu mak sihat pagi2 lagi mak dah bangun seawal 5.30 pg untuk kejutkan adik pergi sekolah dan hantar adik ke depan .balik je dari hantar adik die takan duk diam ada je yang die buat ,untk megisi mase lapang .kadang die bersihkan kawasan rumah ,tanam ubi lah ,tengok bunge die lh .Aku gan adik aku jage die kami bergilir-gilir . tapi mase pergi termerloh untuk scan otak die aku temankan ,mak ngah sayang maaaaaakkkkkk................ harap mak cepat sembuh ,seperti sediakala .Muahhhhhh Muahhhhhh .
hehe cantikdak heheheheh ni baru pemulaan ,ada lg .tp tung je lah k.akan berada di pasaran .
ni pun cantik ,cume x di warna je huuhuuuhuhuhhuhuh

Thursday, July 1, 2010

Seronok ye tahun ni .mak dah pindah umah baru.Raye ni mesti meriah gilezzzzz .sedara mak pun mesti dtg ramai .maklum lh sebelum ni,rumah ye kecil aje pas tu tak berape nak belance je,Maksud ye NAK RUNTUH .Kat situ Banyak memori Aku Dari kecil sampai aku besar .Aku sayang betul ,tapi biarlah dia ada dalam ingatan aku .biar aku ingat untuk selamanya .

Monday, March 29, 2010

SaPe BerAni Datang Tempat Aku KeNa PosE maUt Dulu Lawan Aku pose. Hahahahhaah
SiAPA lAh GadiS Misteri Ni ?


Peace No Wor


DIam Semua ,Aku nAK PukuL GenDang Ni Kampung Aku Dah lAMe x ujan .


Jangan 2,Jangan PikUL Kampung Aku Dah Semingu Ujan ni , Kesian KAmBinG Aku Dah Lame X Ragut Rumput ,,,,,,,Hahahahahaahahah.








ini lah die orag ye hehehehehehe comel ye hahahahahahaha kenyang aku tengok die,hhuuu


Monday, March 22, 2010


Haiiiiiii semua.ni aku nak cite cikit ni .minggu cuti sekolah baru2 ni aku pg ke ikut anak sedara aku pg megandam lah ........jumpe lak mamat hemsem .pada aku hemsem giler lah pada korang lain pulak huhuhuhuhuhuhuuhuh tak ape yang penting hati aku bekenan hahahahaahahahahah.....die ni juru kemre kat situ .die datang gan team die . Team Die 3 orang campur die sekali lah .Tapi aku tgk mase tu cume kawan die aje yang tangkap gambar weding tu ,die ada gak lah buat ,cume banyak duk tepi n perhatikan yang gang die buat ,mungkin die baru belajar kot .sebab aku minat sangat die gan rambut ala 2 pelakon korean aku pun ajak begambor lah gan mamat tu .aku tak tanye lak name die sape .tapi aku ada card bussnies die.siap ada laman wab lagi ,bila aku cari adi x jumpe lak .mane die menyorok ni........

hmm tapi sayang aku x dapat nak letak gambor die gan aku mase tu.sebab gambur tu ada gan sepupu aku ,tapi bila dah ada nanti aku letak lah hheheheheheeheheh.......seronok pulak bila kite suka kat se seorang tu tp orang oran tu x tahu yahoooooooooo..........

tapi aku perasan die pun ada gak jeling kat aku .perasasn lah pulak hahahahahahaahahah ,walau pun penat ,panas ,gantok ,n dahaga tahap cipan lah semua masa tu tapi hati n mate rase sejuk je bila tangok si die heheheheeheheehehehehehehhe jangan mare ye .mase die balik pun mcm nak lambai 2 je kat die tp aku masih ada maruah hahahahahahaahahhahahaha..............Aku harap kita berjumpa lagi jikalau jodoh aku gan die ada walau pun hanye berkawan ............habis Bab 1




ke esokan hari ye pulak kebetulan umah sepupu aku ni x ada air ,abis nak mandi mcm mane .

kite orang pun pg mandi kat Sungai cahmang .Sejuk giler seeeeeejuuuuukk yeeeeeeee

bila dah siap mandi lapar lah pulak pg makan lahhhhhh x kan nak perut kosong .

siap makan blh pulak pg karaoke dapat lah layan 2 3 4 5 lagu ,tapi x seronok lah sebab tempat tu orang yang jage tu x mesra Alam


zura 22/3/2010

850Pm




















Ketika ini aku gan adik ku hendak pergi ke dana kota ,bersama anak sedara ku huhuhuhuhuhuhuh !!!!!!!!!!!! sape lagi cikey n de geng lah yahoooooo dunia ini aku yang punya .......sambil tunggu die org siap aku n cikey ape lagi pos maut tahap cipan lahh......

Monday, March 8, 2010

Monday, February 22, 2010

BOSssssssssssannnnnnnnnn............................

DAri Ke KLcc































kE DAna KOta

gambar yang kat bawah tu ketika aku pergi ke dana kota bawak adik n sepupu aku pg jalan huhuhuhuh.................best gilerrrrrrrrr ,tapi letih ah .banyak barang juga lah kat sane aku x beli pun.bajet x cukup diaorg je yang beli ye

dAnA Kota
















Ke DaNA Kota
















Assalamualaikum ..............................


ape kabar bloger .baru hari ni baru saya up date blog .rase dah lame dah x masuk kat sini
nak tau ape sbb ye .senang je lupa kate laluan hahahahahahahahha.....................
ni pun puas aku meningat kan.nak pecah kepala aku rasa nya huhuhhhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh.