There was an error in this gadget

PERgi YE CinTA DikALA Malam sePI

PERgi YE CinTA DikALA Malam sePI

Sunday, October 11, 2009

Mana satu orang Betul Ni


Comel ke tu









Ketika Berenti berehat .
Pose Maut Tahap gaban


Tolong aku Tersepit ni




Comel Siot


Sape lah yang tak siram pokok ni ,dah kering .








Sunday, September 27, 2009

3 HaRi SEbelum Raya HUHuhuhuhu

3 ari sebelum raya aku,gan kawan 2 aku pergi shoping baju raya lah huhuhu
kat mane,mesti lah kat jalan Tunku Abdul Rahman ,Ramai orang Best gilezzzz
sesak, Padat ,hangit Tengit,hahahahahaah.Tp x jumpe baju yang ada size aku .
geram betul aku ,aku tangok kwn 2 aku dah letih semacam je cian die orang ,
Byk Juga ah tempat Aku masuk ,bila baju muat ,kain Lak Yang tak muat ye eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee geram betul ,dah ujun ,lebat tu x lah sangat ,tp basah lah gak baju n tudung aku...................wawawawawawawaaw

Akhir Sekali aku masuk maydin ,cari punye cari jumpe lah satu bj ni ,cantik tak lah tp blh ah pakai dari x ada ,ketat ah cikit ,ni tak nak bagi aku makan bayak lh tu ,,,,,,,,,,,,,,,,,

abis je membeli kita org pun balik,,,sebelum balik kami makan lu kat taman sri gombak
alah tempat ari tu,sampai je umah aku mandi 2 n pegi dana kota lak .
sebab x puas ati punya pasal ,sampai je kat sana x ada org yang jual seperti biasa, jalan jelah kat situ .
aku pegi gan adik aku ,die nak beli beg pakaian ,aku pun beli gak ,masallah betul kat situ
aku ingat kat jalan je yang jem rupa ye tempat beli baju pun jem tak boleh jalan selama
10 minit lenguh gak ah kaki aku ni , ni menungu ye baru boleh gerak .aku gan adik aku kuar dari situ dlm kol 2.45 pagi gantok siot sampai umah aku x tido ,aku basuh kainn hehehehehhh
biase lah nak balik kg 1 mingu kan mesti bwak stok bayang baju ............................

sampai je kol 6 pg aku mandi 2 n siap je aku terus pegi pekeliling ,aku Pg awal sebb aku tak beli tiket lagi ,tp nasib baik aku ari tu tiket bayak lagi ,tapi lambat juga lah sampai kampung aku
hehehehehe..........ni mesti mak mare aku ni ....nak wat macam mane .aku dengar je lah nanti die ceramah kat aku ,petang gak ah aku sampai kampung ,makmgan abah aku pun dah kol aku 2 ,3 x dah .sayang gak die orang gan aku



Alhamdulilah ......................sampai gak aku di kampung ...............nak dekat gan berbuka pose....
ape lagi lepas berbuka aku gan adik laki aku open table lah ,pegi berperang lah gan kampung sebelah ,akhir ye kami kalah sebb ke habisan stock ,adik aku kate tak ape ngah tahun depan ada lagi
hhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee.cincau ......HeMohhhh3

Monday, September 14, 2009

Ketika Berbuka
















HaRi LAhir Aku Yang KE 28 huhuhuhu

Ari lahir aku bulan ni aku sambut dalam bulan romadan ,Aku hapiii geler ah sebb satu dunia rai kan sama aku ,ari lahir aku gak same gan bangunan pentegon kene langar dengan kapal terbang
targis Sungguh.ari lahir aku tahun 2009 ni dapat 1 hadIah je tp Aku Sukur Dapat Gak dari x ada heheheheheeheh................Selebih ye adik aku ucap kan Aje


Tapi ada 1 Lagi Yang buat aku hapiiiii Gelezzzz , aku Gan kawan aku Pegi Berbuka Ramai 2 sape lagi klu bkn atie,farahana,ayu, & zira .HuhUHUuUU

Besst Giler Makan Tak Ingat punye,aku raser seronok huhuhuhu,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Tuesday, September 8, 2009

Halllllooooooooooooooooooooooooo semua
nak thu 11 / 9 / 2009 ni adah hari lahir aku tau dak sape yang nak bagi hadiah ni huhuhuhu
cian aku waaaaaaaa..........

Adik beradik ku





































Tuesday, September 1, 2009

Sang Bayu ,Sungai & Ombak

Andai Angin itu mampu meyampaikan Rindu
Bertiup Lah bayu,
Sampaikan Rindu Hati Ini
Andainya Air yang mengalir mampu
menhanyutkan duka...............................
mengalirlah sungai ,hanyut lah duka lara hati ku ini.............

Andainya Sekali Ombak Menghempas Pantai adakah mampu Merubah pasir,
hempaskan sang ombak sekuat hati mu,
Ubahlah nasibku ini
Tapi aku masih terus begini,
tidak sudukah sang bayu sungai dan ombak menolongku ..........?????????

PeriSTiWa yAng Penat & PaliNG Best

Knp Kelabu asap ni Huhuhuuhuhuhuhuh

Disaat Keletihan Sempat lagi kami buat pose maut

Wah Seronok ye Die



letih siot baru abis wat keje hehehehe


Bang Tolong !!!!!! Bang Bangunan Nak Runtuh heheheheeh










Akak Basuh Pingan Yek














Ni Knp Ni 'Pose Maut lah tu '







ini lah barang yang Patut Kami Basuh ,Tp Abag ni baik ,die Tlong basuh kan Heheheheeheh
Basuh








Sunday, August 23, 2009

PerGi Lah SEpi

Sepi itu sunyi
sepi itu kesepian yang amat menakutkan
Sepi itu keresahan
sepi itu satu kekalahan
sepi itu satu peristiwa yang x dapat kita lupu kan,walau pun tak nak die pergi,
sepi itu 1 tangisan dalam hati kita walaupun kita luah kan ,
Sepi itu ada 1 cerita disebalik kesedihan yang kita pendam kan.
Aku cuba untuk lepaskan diri dari sepi ,
aku cuba untuk bediri kembali dari kesedihan ku selama ini .
aku cuba bangun untuk kembali ceria seperti dahulu ,
aku ingin lari dari Sepi
pergi Lah Sepi
Dan Aku Tidak Bersama mu lagi
Aku Ingin Ceria Walau Pun Dimana Saje
seperti matahari terbit di waktu pagi...................Pergilah sepi


Pergi Lah sepi


Dari : Zura Amal 198128 HUHUHU
dia ni anak sedara aku .Tapi uomor aku gan die same heheheheeh die ni pandai mengandam
orang alah yang nak kawin tu lah .ha dah faham kan.
ni aku tgh siap untuk 1 fansion heheheeh blh lah bru belajar makup ni huhuuhuhuh

asalamualaikum

ape kabar semua .dh lame rase ye aku tak up date aku punye blog .
bkn ape biase aku wat kat ofis aku .tape kat ofis aku x ada lain kadang x clear .hehehehehe biase lh boss ada kan,klu ada die x best ah 6t ape lak kate die .hmmmm skrg dah blan romadan dh 2 hari umat islam berpuasa.aku setakat ni alhamdulilah lg hahahahaah. sebenar banyak yang nak aku ceritakan .Baru 2 Ni adik Ex aku ada dtg tp aku tak jumpe pun .sebab aku kat umah sepupu aku .Hari pertama Puase Kan huhuhuhuh.die kate abang die dah kawin ,aku pun x pecaye knp die bagi tahu kat aku ,diam aje udah lah .sakit ati aku bila dengar.tp adik Die Pun Senasib Macam Aku gak ,ape blh buat pompuan kan

Monday, July 27, 2009



mahu kenal....................................... .ini lah adiku yang ku sayang ,hensem siot hahahaha.jangan cemburu

Friday, July 24, 2009


aku ,atie,& fara pergi seminar di hotel cititel dekat madvily hahahah ini ada pose istemewa aku gan diorang .dari kol 8.30 mlm sampai kol 11.00pm lapar siot.bila kita orag balik kita orang makan kat selayang mall.makan tomyam hahahah .

Wednesday, July 22, 2009



ini ada lah adik aku yg paling kicik sekali hahaha.darjah 5 skrg ini.

ape kabar .nak tau x dekat gan ofiss sy ni ada budak nakal x cukup umur.benci tau .suke main chop.klu 1 ari x dapat macam budk x dap minum susu.

Tuesday, July 21, 2009




















hallllllo semua ..............................jom kenal saye zura.ade cite ke